Bryggan mellan talang och teknik.

Nu startar vi ett nytt IT-bolag. Där personlighet, service och kund alltid är i fokus. Tillsammans i dedikerade team jobbar vi nära våra uppdragsgivare och ser alltid till att göra det lilla extra – er framgång är vår framgång.  

Med mer än 20 års erfarenhet från branschen vet vi vad vi pratar om och vi ser fram emot att leverera den senaste tekniken och fantastiska kundupplevelser.

Det här är Komet:

 

Lugnet

Låt oss ansvara för IT-leveransen så ni kan fokusuera på det ni gör bäst. Alla vet hur tidskrävande det kan vara att exempelvis byta ut produkter, välja rätt serverhantering eller uppdatera befintliga licenser. Vi tar hand om leveransen genom hela livscykeln, från planering och inköp till implementering och uppgradering. Produkter ni inte längre har användning för ser vi till att byta in eller återvinna. Upplev lugnet när IT fungerar.

Friheten

Vad kan ni uträtta med rätt förutsättningar? Komet vill bidra till mer produktiva och lönsamma företag med hjälp av sömlös IT-leverans. Genom ett långsiktigt partnerskap får ni en teknisk helhetsleverantör som ger er möjligheten att utvecklas. Upplev friheten när IT fungerar.

 

Glädjen

Engagemang och glädje tror vi är nyckeln till bra samarbeten. När våra kunder känner sig trygga kan vi leverera på vår högsta nivå. Vi brinner för att hjälpa våra kunder och ett av våra framgångsrecept är att ha kul på vägen. Upplev glädjen när IT fungerar.

 

Känslan.

När IT fungerar.